1/7

Офис - Студия Аренда

ChalandriΑγία Άννα
€ 850/месяц
65 m²
1 ванная

Пометка

Объявление обновлено 21.08.2024
Описание

ID: 686135

Κωδικός ακινήτου: 686135 - Χαλάνδρι Αγία Άννα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο γραφείο ισόγειο συνολικής επιφάνειας 65 τ.μ. . Αποτελείται από 4 χώρους, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 με ενεργειακή κλάση Ζ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, ρολά ασφαλείας - Τιμή: 850 € Ενοικιάζεται ριζικά ανακαινισμένο ισόγειο διαμέρισμα μεγάλης προβολής, 65τμ., ιδανικό και για επαγγελματική στέγη, έχει 8μ.πρόσοψη, είναι μεγάλης προβολής και βρίσκεται επάνω στην Κηφισίας στο ύψος απέναντι του Υγεία.
Το ακίνητο μοιράζεται σε 3 χώρους-δωμάτια και 1 χώρο υποδοχής. Διαθέτει 1 μπάνιο, 1 κουζίνα και 2 διαφορετικές εισόδους.
Μπορεί να διαμορφωθεί ιδανικά σε ιατρείο αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο Μητέρα, το Υγεία και άλλες κλινικές στην ευρύτερη περιοχή, δικηγορικό ή συμβολαιογραφικό γραφείο αφού διαθέτει 4 χώρους.
Τα κουφώματα του είναι ανακαινισμένα με διπλά τζάμια για απόλυτη ηχομόνωση και θερμομόνωση, τα δάπεδα είναι επενδυμένα με πλακάκι, έχει τριφασικό ρεύμα, δεν διαθέτει θέση στάθμευσης αλλά βρίσκεται σε σημείο εύκολης πρόσβασης και πολύ μεγάλης προβολής.
Διαθέσιμο άμεσα.
Περισσότερα διαθέσιμα ακίνητα στο www.dp-properties.gr
Τηλ.επικοινωνίας: 2111993473
Характеристики
Договор
Аренда
Типология
Офис - Студия
Площадь
65 m²
Помещения
1 ванная
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 850/месяц
Цена за м²
13 €/m²
Подробности о расходах
Залог
Неуказана
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ζ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+4 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем