1/7

Отдельный дом на одну семью 70 m², подлежит ремонту, Pappoulia, Pilos

Pilos
€ 50 000
3 помещений
70 m²
1 ванная
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 22.08.2024
Описание

ID: 2071

Παραδοσιακό σπίτι στο χωριό Πλάτανος

Παραδοσιακή μονοκατοικία 70τμ σε επίπεδο οικόπεδο 200τμ, δύο υπνοδωμάτια, ένα εξωτερικό λουτρό, ανεξάρτητη κουζίνα, αποθήκη περίπου 20τμ, θέση στάθμευσης και βεράντα με θέα στους καταπράσινους γύρω λόφους. Πρόσβαση από άσφαλτο, μόλις 1,5χλμ ως τον κεντρικό δρόμο και 8χλμ ως την παραλία Ρωμανού.

Περιοχή:

Ο Πλάτανος είναι ένα όμορφο, παραδοσιακό χωριό σε καταπράσινο περιβάλλον, σε κοντινή απόσταση από τη Γιάλοβα, με λίγους κατοίκους, έχει άμεση πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο Καλαμάτας – Πύλου και συνδέετε με επαρχιακό δρόμο με την Γιάλοβα. 15’ από την παραλία και το γήπεδο του γκολφ, 15’ από την Πύλο και 40’ από τον αερολιμένα Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Σε κοντινές διαδρομές από τον Πλάτανο, μπορείτε να επισκεφθείτε μεγάλη ποικιλία ιστορικών μνημείων, όπως το παλάτι του Νέστορα, το κάστρο της Πύλου, τα αρχαιολογικό μουσείο της Πύλου κ.α. Στην περιοχή υπάρχουν πολλές και όμορφες παραλίες όπως η Βοϊδοκοιλιά και το Πετροχώρι. Για εκείνους που αγαπούν τη φύση, να πάτε στους καταρράκτες της Σχινόλακκας και το Πολυλίμνιο, στη λιμνοθάλασσα όπου μπορείτε να παρατηρήσετε σπάνια είδη πτηνών και χαμαιλέοντες.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος 400€

Μεσιτικό γραφείο 2.000€ + ΦΠΑ
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
70 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
Информация о ценах
Цена
€ 50 000
Цена за м²
714 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Η

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+4 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем